2010. augusztus 23., hétfő

Azért, mert....

A bejegyzést Rózsinak küldöm, válaszul az ő egyik post-jára.


"Ha félbetörünk egy kekszet, a tésztája attól még ugyanaz marad, és a két fél törési vonala mentén egymásba illeszthető. Ilyenek az összetartozó lelkek is. Nem ellentétek, hiszen az anyag ugyanaz, és nem is egyformák, hiszen a két darab különbözőképp tört, ám épp ezen a felületen összeilleszthető. A lélek-kekszet persze isteni kezek törték két darabra, sok-sok inkarnációval ezelőtt. A tálca pedig órási, téren és időn keresztül keressük a másik felet, olykor megtaláljuk, máskor elveszítjük a körforgásban, hogy aztán újabb életeink során újra kereshessük."

"Mindezek alapja a karmikus kapcsolat, amely különböző inkarnációink során összesodor azokkal a lelkekkel, akikkel eredendően összetartozunk."

"Az ikerláng energia nem feltétlenül partnerkapcsolat, mint lélektárs. Sokkal inkább arról szól, hogy bizonyos célból összekerül két ember, hogy együtt létrehozzanak egy egészet, ami külön-külön hiányzik belőlük, ami lehetőség vagy cél."

"Az ikerláng céllal kerül az életedbe, valamilyen cél felé hajt. (...) Néha az ikerlángok között is szerelmi viszony alakul ki, ám ha ez a helyzet, ez a nagyobb kép miatt van így... valamit együtt kell megvalósítaniuk. A lélektársak az öröm, és az élet kiterjedésének megtapasztalása miatt vannak együtt. Az iketlángok kapcsolata arról szól, hogy közösen létrehozzanak valamit, amire egyikőjük sem lenne képes egyedül."

"Lélekpárunk megtalálásához az "Ahogy bent, úgy kint." - Univerzum törvényt használjuk fel. (-Titok, Rózsi. Látod, a véletlenek:')) Ha valamit megtalálsz a saját belső világodban, akkor azt be fogod vonzani a külvilágból is. Vagyis, ha megtalálod magadban a nemiséged másik felét, akkor bevonzod a hozzád illő partnert, méghozzá a legtökéletesebbet!"




csak egy link, Rózsi.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vBtcjNcE7OgJ:felfrissules.mindenkilapja.hu/html/18290431/render/ikerlangok+ikerl%C3%A1ngok&cd=8&hl=hu&ct=clnk&gl=hu


Micheal Arkangyal. Atlantisz. Emlékszel az ezoterikus lányra? Atlantiszi születésű... Talán nem is angyal, hanem Isten? Ki tudja...


De minen 'Miért?'-re megvan az 'Azért, mert....'

(L)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése